Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Военни от Хасково се включват в опитите за потушаване на големия пожар в Сакар планина. Тежката техника на военнослужещите ще прави просеки на терен, а хеликоптер ще помага от въздуха, съобщава бТВ. 

Пожарът е вече локализиран. Обстановката обаче продължава да е неспокойна, тъй като навътре в гората все още има тлеещи огнища. 

Припомняме, че пожарът избухна вчера между три свиленградски села - Дервишка могила, Левка и Студена.

До момента огънят е изпепелил около 5 дка горски масив. Местоността е труднодостъпна, трудна за обхождане. Именно затова освен пожарникари и горски служители се налага участието и на тежката военна техника. 

През нощта на място останаха да дежурят десетки служители на пожарната.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.