Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

И днес в парк "Росенец" имаше „Доган сарай бийч фестивал“.

Протестиращите оставиха край оградата на имота, свързван с почетния председател на ДПС Ахмед Доган две „почетни оставки“ – на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, съобщи БНР.

 

 

За Доган имаше баница – символ на властта, посочвайки, че именно той разпределя парчетата от нея.

Организаторите на акцията имаха и още един подарък – книгата на Стефан Цвайг „Между власт и морал рядко има връзка“.

Този път Доган не се появи - дори и иззад храста.

„Ние, гражданите и суверенът на Република България не признаваме легитимността и престъпната власт на настоящото правителство. Настояваме за незабавна оставка и провеждане на предсрочни избори. Почетна е, защото, така както има и почетни председатели, които не би следвало да имат власт, но реално – разполагат с власт и тя е задкулисна, така и ние – гражданите, с нашето присъствие на улиците, на площадите, ние се явяваме коректив на властта и показваме какво трябва да се случи. А то е много просто – оставка на Гешев и Борисов“, коментира инициаторът на плажуването Асен Бонджев.

До оградата на имота беше оставена баница символ на властта. Тя беше приготвена от Сийка Николова, която обясни: "Идеята ми дойде, защото Доган веднъж каза: "Нали знаете, че аз разпределям баницата в България". Той е винаги балансът в политиката".

Актове, че част от постройките в т. нар. летни сараи на Ахмед Доган са незаконни, са разлепени на сградите в парк „Росенец“.

В разлепените актове е посочено, че строителят на обектите е „неизвестен“. Част от тях са издигнати в имоти на „Хермес Солар“, а други – в държавни парцели. Едната двуетажна постройка е вдигната на плажната ивица. При проверката на прокуратурата на изградените строежи и обекти  на нос "Чукалята"  в парк "Росенец" беше установено, че за строежите "Двуетажна масивна сграда", три бунгала, "Триетажна масивна сграда", "Оранжерия – 500 м2", "Двуетажна сграда" на място не са представени строителни книжа

Ключови думи

Коментари

Mila Kiska's picture
Mila Kiska
Mila69

!!!

Най-добрият сайт за cekc запознанства във вашия град! Ела скоро —->>> www.meetchats.com <<<—-

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.