Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Виждам, че младите хора изчезнаха от протеста."

Това заяви в Златоград председателят на парламента Цвета Караянчева, съобщи "Фокус". Тя допълни, че разговорите между ГЕРБ и останалите парламентарни групи за промени в конституцията ще започнат във вторник.

"Ние отговорихме на исканията за ВНС, за промяна в конституцията. Тази промяна, която ние предлагаме, е само една покана за разговор. Някой се опитва да каже, че една ли не това ще бъде Конституцията, окончателната, единствено и само на ГЕРБ, но това са абсолютно злонамерени говорители. Това е първа покана за разговори", заяви Караянчева.

Тя поясни, че предстои да се потърси мнозинство от 160 депутати, за да се вземе решение за свикване на ВНС.

"ВНС ще напише конституцията и ще наблегне на основните глави, които трябва да се променят. Нека видим във вторник как ще тръгнат разговорите с колегите от парламентарните групи", каза още Караянчева.

Тя припомни, че от ГЕРБ предлагат половината депутати в бъдещо ВНС да се избират мажоритарно, т,е, 200 от 400.

"Ако съберем гласовете за ВНС, мисля, че това е начинът да се направят избори, да влезе по-голямо представителство в Народното събрание и да се чуят много различни мнения, защото конституцията е основният закон, който трябва да бъде направен по волята на народа", обобщи Караянчева.

В Златоград тя откри паметник на Момчил войвода,

Коментари

Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

Ммм

Бончо, пий една бира , не се занимавай с толкова сложни разсъждения.

Но

простата кърджалийска дама остана в парламента.
Mila Kiska's picture
Mila Kiska
Mila69

xxx

Най-добрият сайт за cekc запознанства във вашия град! Ела скоро —->>> www.meetchats.com <<<—-

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.