Телевизиите се готвят за старта на новия есенен сезон, когато по традиция се възобновява излъчването на развлекателните и публицистичните предавания. Този септември bTV е решила да заложи на свое популярно лице - но като синоптик - да води лайфстайл предаването й COOLt. Става въпрос за Натали Трифонова, известна най-вече като "русото момиче, което представя прогнозата за времето".

Шоуто се завръща в ефир на 12 септември, като ще се излъчва всяка събота.

С излизането по майчинство на Петя Дикова и Поли Гергушева, Натали Трифонова ще добави към метеорологичните прогнози и предизвикателството да посвети част от времето си на лайфстайл тематиката и всичко, което е COOLt - съобщават от телевизията.

Трифонова е позната на зрителите не само като част от екипа синоптици, но и като автор на рубриката "По света с Натали Трифонова" в сутрешния блок "Тази събота и неделя".

Тя се започва работа в телевизията през 2016 г.

Заедно с Натали Трифонова, към екипа на предаването се присъединява и продуцентката Деа Манолова. От 2019 г. журналистката е сред водещите на авторските предавания "За града" и "Важното, казано на глас" в ефира на bTV Radio. Има повече от 10 години опит в сферата на медиите, като е била част от водещи телевизионни и радио канали, както и от печатни издания. 

От 13 септември пък тръгва кулинарното състезание MasterChef, което бе спряно заради разразилата се пандемия. Тогава от медията обявиха, че ще заложат на повече новинарски и обзорни предавания, свързани с разпространението на COVID-19.