Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Две протестиращи групи посрещнаха президента Румен Радев във Варна. Според съобщение на президентската администрация Радев се срещна с „гражданите, които за пореден ден отстояват държавността в България”. От едната страна бяха представители на антиправителствения протест, а от другата - граждани, които поискаха оставката на държавния глава. Множеството попречи на Радев да се срещне с кмет на Варна Иван Портних, областния управител Стоян Пасев и бившия евродепутат от ГЕРБ Емил Радев, които също бяха там.

Стопкадър бТВ

  

Според президента Румен Радев с предложението на ГЕРБ за нова конституция премиерът Бойко Борисов се опитва да подмени дневния ред в обществото. Той определи проектопредложението на ГЕРБ като "недоносче", а самия премиер нарече "абсолютно невнятен".

"Дневният ред е категорично ясен – оставка, незабавна и безусловна, честни избори с машинно гласуване и тогава следващият парламент, избран с вашата воля, да дебатира новата конституция."

"Но нека става с участието на всички граждани. Не се предлагат задкулисно промени в конституцията. И след обществено обсъждане, внасяне на тези промени в парламента."

"Искаме незабавна и безусловна оставка на един парламент, който не само е загубил политическо доверие, той е загубил и елементарно достойнство. И на един министър-председател, който е вече абсолютно невнятен. Просто е невнятен", коментира президентът Румен Радев.

Снимка БТА

 

Целта на Борисов не е рационална нова конституция. Целта е да не говорим за шкафчета, за корупция, за беззаконие, за полицейщина, за административен рекет и да забравим за това, че му искаме оставката, каза още Румен Радев.  

Коментари

О.Минчев:

"Циркът, който се разиграва пред очите ни, е банална конфекция на „народен бунт“"

Лъжльото

на Решетников/Гундяев/Путин...

Напълнило се е с

На Ахмед Доган платените тролове. Днес Лукашенко също говори как щял да предотврати национална катастрофа с нова конституция
 's picture

godo1952

Калин

Пилотчето от Славяново, попаднало във властта благодарение на Решетников, един ден ще има проблеми с прокуратурата. това ще стане след изтичането на мандата му !

Невнятны Радевой...

отново пусна червения лайномет! РРааадев, о-став-ка!
Колю Колев's picture
Колю Колев
арсений

Оставка на кремълската

Оставка на кремълската подлога Радев, клел се във вярност на КПСС и БКП!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 's picture

Rhapsody of fire

И децата от яслите ще

И децата от яслите ще подготват по-добър проект. Герб сами се зачеркнаха като политици и кадаха на вдичси-ние просто сме си банда разбойници.
Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

?

Селянията и простотията протестират. Ма вижте първо себе си.
 's picture

godo1952

Калин

Пилотчето от Славяново, което насъсква хората към безчинства, ще бере много ядове с прокуратурата след свършване на мандата му. Татуираните дебелаци, вонящи на бира по кръстовищата ще си намерят майстора. Въпрос на време е.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.