Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият испански крал Хуан Карлос, който напусна Испания в началото на август и е заподозрян в присвояване, се намира в Обединените арабски емирства, предаде Франс прес, като цитира съобщение на кралското домакинство.

82-годишният бивш монарх "пристигна в ОАЕ на 3 август и оттогава се намира там", заяви говорител на кралския двор, без да съобщи други подробности.

Бившият монарх обяви на 3 август, че напуска страната, за да "улесни" сина си Фелипе Шести в упражняването на правомощията му.

В момента испанската и швейцарската прокуратури проучват банковите сметки на Хуан Карлос, отбелязва АФП.

БТА

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.