Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мая Манолова внесе в деловодството на президентството и Министерския съвет писма до премиера и президента.

Тя призовава държавния глава да се възползва от конституционното си право да поиска свикване на референдум за промените в конституцията, вместо те да се правят само от сегашното мнозинство на ГЕРБ, и то "при изчерпан кредит на доверие от гражданите и под диктовката на сенчести кръгове".

В писмото си тя посочва и шест въпроса на гражданската ѝ платформа "Изправи се.БГ", които могат да бъдат предмет на референдума, свързани с независимостта на съдебната система, реформата в нея, разделението на властите, широкото гражданско участие във властта и защитата на природата. 

Мая Манолова отправя апела за референдум с оглед на законовото право на президента, МС и една пета от народните представители да внесат подобно искане, уточниха от организацията ѝ.

Коментари

Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

?

Тия на снимката са директни последователи на бкп, закърмени и наследници на цялата тая идиотска идеология, която работи сами за тях. Отврат.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.