Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Evanescence се завръща с уникалния нов сингъл Use My Voice, който можете да чуете по-долу.

Той включва редица гости, а сред тях Лизи Хейл от Halestorm, Шарън Ден Адел от Within Temptation, сестрите на Ейми Лий - Кери Саут и Лори Лий Бълок, Дийна Джекъб от Veridia, цигуларката Линдзи Стърлинг, Ейми МакЛоухорн (съпруга на китариста на Evanescence - Трой МакЛоухорн) и Тайлър Момсен от The Pretty Reckless.

Use My Voice е написана, за да отбележи силата на това да излезеш и да говориш, за да поискаш повече справедливост в света, пише zrock.bg.

Вокалистката Ейми Лий коментира:

"Това е една ера на събуждане и изпълнена с могъща красота. Надявам се, че ще вдъхновя и другите да търсят истината, да използват своя глас, както аз използвам моя. Не оставяйте други хора да говорят вместо вас. Само вие можете да го направите".

 

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.