Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Китай ще санкционира 11 американски граждани като реакция на подобни мерки, наложени от администрацията на Тръмп миналия петък, обяви говорителят на китайското външно министерство Джао Лидзиен, предаде "Блумбърг".

Сред тях са сенаторите на Тексас и Флорида, съответно Тед Круз и Марко Рубио, изпълнителният директор на "Хюман райтс уоч" Кенет Рот и председателят на "Фрийдъм хаус" Майкъл Абрамовиц.

На 7 август Вашингтон обяви, че налага санкции на 11 китайски официални служители и техни приближени в Хонконг, включително и на главната администраторка (титуляр на изпълнителната власт на територията) Кари Лам, заради ролята им в ограничаването на правата и свободите на бившата британска колония.

През миналия месец Китай отново наложи санкции срещу Круз, Рубио и други високопоставени лица на САЩ. Това бе отговор на съразмерни действия от страна на администрацията на Тръмп заради отношението на КНР срещу уйгурите в северозападния регион Синдзян.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.