Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Един от най-големите "китарни герои" на времето - Марти Фрийдман, е готов с продукция за нов албум, споделя самият той. Музикантът, цитиран от Werock, добавя, че на този етап не може да сподели допълнителни подробности около датата на издаване заради логистични усложнения, породени от пандемията от коронавируса COVID-19.

Започнал едва 14-годишен след един концерт на "Кис", Фрийдам има забележителна кариера, свързвана най-често с годините, които прекара като водеща китара на "Мегадет" - 1990-2000 г.

Неотдавна Клуб Z ви разказа и за изключителния (поне според нас) проект Lost Symphony, където освен Фрийдман, и басистът Дейв Елефсон има роля.

Що се касае до авторските му изяви, актуалният му студиен албум се казва Wall of Sound и се разпространява на музикалния пазар от 4 август 2017 година чрез Prosthetic Records.

Там например могат да бъдат открити такива красоти, които - меко казано - нямат много общо с траш метъла:

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.