Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Григор Димитров загуби от французина Ришар Гаске на демонстративния турнир Ultimate tennis showdown, организиран от бившия му треньор Патрик Муратоглу в академията край Ница. Първата ни ракета не бе играл, откакто даде положителен резултат за коронавируса през миналия месец и се лекуваше в дома си в Монте Карло.

Надпреварата на Муратоглу - второ издание, протича в нестандартен и доста атрактивен за гледане формат с четири четвъртини от по 10 минути. Гаске, който изигра доста неофициални мачове по време на пандемията, спечели с 15:10, 14:11, 13:10, 18:10.

Личи, че Димитров има да наваксва физически. Сезонът на ATP трябва да бъде подновен в края на август в САЩ - поне такива са плановете.

Без да играе, Григор Димитров е на финал на виртуалния турнир в Лос Кабос - срещу Хуан Мартин дел Потро. Надпреварата не се проведе и организаторите решиха да я направят онлайн, като за тенисистите гласуват феновете.

Първата ни ракета победи в предишните фази Иво Карлович и Фабио Фонини.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.