Здравейте, скъпи протестиращи! Пиша ви от фейсбук, че нямам време да дойда при вас. Много хубаво сте се събрали да викате разни работи на площада, обаче, честно да ви кажа, неправилно протестирате!

Не се правят така протести, а и от протести по принцип няма полза, щото всичко е скапано в тая държава, всички са скапаняци също така и няма смисъл да го променяте, че много зор трябва, докато се подобри, а с тия скапаняци сега сме си свикнали и пак е зор, де, ама като ти е зор всеки ден, спираш да забелязваш.

Освен това, от мен да знаете, ще ви яхнат протеста. Още не съм много сигурна кой точно ще ви го яхне, но наблюдавам много внимателно. Корнелия ли ще е, Шиши ли ще е, Доган ли ще е, всички заедно с Путин начело ли ще са, ще видим, важно е Баце да е жив и здрав. А като го яхнат, първа ще изляза на тая трибуна да ви кажа: „Аз казах ли ви!“

Едва чакам това да стане, да си призная. Малко ме дезориентирахте вчера като погнахте пред БНТ-то и Корнелия от Бесепето, и Дариткова от ГЕРБ, обаче не съм чак толкова тъпа. Аз знам, че нарочно погнахте и двете, за да си мислим ние, че сте срещу тях, ама всъщност не сте срещу тях, а заедно с тях и затова ги погнахте, че да изглежда, че не сте. Не знам дали ми се разбира, но важното е, че аз вас ви разбрах. И като лъсне истината, аз първа ще кажа „Аз казах ли ви!“.

Но сега по същество.

Абе какви са тия излагации, какво е това крещене, защо обиждате полицаите, защо гоните жените, защо не оставите Баце да работи, защо се разхождате из цяла София, защо блокирате кръстовища, защо хвърляте яйца, защо носите такива плакати? Аз, ако бях на ваше място...

И също така да не си мислите, че само с разходки ще стане, без бой нема да стане, от друга страна обаче не ви ли е срам да гоните жени, какво като са от БСП и ГЕРБ, а и все пак какви са тия пърформанси, не може ли да хванете сопите, но като ги хванете, гледайте по-елегантно да е така, насилието не решава проблемите, не, че разходките ги решават.

Но най-важното е вие лидер имате ли, как може без лидер, то, ако няма шеф, това организация ли е и как така без организация? А, имало организация, викате, значи някой ви организира, знаех си, всичко е нагласено! А на лидера, дето го нямате, знаете ли кой е баща му? А майка му? А стринка му? На един от лидерите съседката веднъж ми паркира на мястото, аз не знам наясно ли сте с кого сте се хванали! Мислите се за умни и красиви, ама ще ви яхнат и пак грозните и тъпите ще спечелим, от мен да знаете.

Само, ако можеше тоя, дето ще ви яха протеста, да е одобрен от мен, щеше по-леко да ми е, а сега - чета във фейсбука и мъка... Ядосвам се, пиша, карам се, споря, давам акъл, колкото мога, управлявам протеста от дистанция, ама той не ще да ме чуе. А би било добре.

Значи, най-добре ще е начело на протеста де изберете някой, дето е  доказан лидер.

Юрген Клоп е добра идея. Щом „Ливърпул“ ги направи шампиони, като нищо и България ще я вкара в правия път. Макар че Юрген е германец. А с германците, знаем, винаги сме съюзници, и винаги губим. По-добре някой по-малко натоварен от историята, например Жизел Бюндхен. Хубава жена, дългокрака, беше гадже на Леонардо ди Каприо. Кой би имал нещо против Жизел Бюндхен да му яхне... протеста?

За нежната половина на татковината може да излъчим и Ален Делон. Поне ще имаме отговор на вечния въпрос: „Ти па да не си Ален Делон?“ С това всякакви критики към протестиращите ще са удушени още в зародиш.

Имам съвети и за целите на протеста. Абе какви са ви целите, бе, то не може само с "долу"! "Долу", ясно. А горе? Кой ще е горе? За какво се борите, къде е позитивизмът, конструктивизмът, оптимизмът? Може ли да гарантирате, че като паднат тия, аз ще спрем да крадем? Не, нали? Ще има ли пари за всички, ще спре ли да е твърде горещо през лятото и твърде студено през зимата, оргазмите ще стигат ли за всички, целулитът ще изчезне ли, ще си купя ли "Тесла", и най-вече ЩЕ ПОЧНАТ ЛИ ДА СЛАГАТ ЯЙЦА В МАЙОНЕЗАТА? Не знаете, еми тогава къде сте тръгнали.

Това не е протест, това е подигравка с нуждите на хората. То всеки може да е срещу корупцията по принцип, даже аз съм срещу корупцията по принцип. Но в частния случай трябва да проявяваме разбиране. Краде им се на хората във властта, ми да си крадат. Нали сме демокрация? Как така ще спирате правото им на избор. Ми то вие не сте демократи тогава, вие сте сталинисти! Искате диктатура! Искате да вкарвате в затвора всеки, който се възползва от демокрацията и правото си да краде колкото иска.

Затова и не подбирате като се съберете пред БНТ-то, ми ги гоните подред. Това е хаос. Все некой трябва да краде в тая държава, ако ги изгоните всичките от властта какво ще стане? На кого ще останем? Как ще се справим? А??? Я си се приберете по чужбините и университетите и не ни занимавайте с глупости. У нас така е било и така ще бъде, от мен да го знаете. Ние ще се мъчим, докато умрем, и искаме и вие да се мъчите след нас. Иначе няма да е честно. Айде, поздрави и не викайте много, че пречите.