Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Турнирът от Големия шлем US Open остава в календара на датите 31 август - 13 септември, а отмяната на City Open във Вашингтон не засяга провеждането му, обяви Американската тенис асоциация (USTA).

Изявлението е направено ден, след като стана ясно, че надправарата в щатската столица, с която тенисът трябваше да се завърне официално на 13 август, е отменена. Организаторите се аргументираха, че има твърде много "неразрешени казуси", свързани с пандемията. Като например мярката за 14-дневна карантина в страните от ЕС за пристигащите от Съединените щати. Това отказа много състезатели. А във Вашингтон имат и други проблеми.

Въпреки това USTA не се отказва от намеренията си да проведе първо "Синсинати оупън" - този път в Ню Йорк от 20 август, а след това и US Open в комплекса в "Куинс".

Асоциацията уверява, че ще направи всичко необходимо, за да бъдат и двата турнира безопасни за здравето на участниците, а организацията и всичко останало да са високо ниво. Тук попада и финансовото обезпечаване.

Сезонът при жените трябва да рестартира на 3 август с "Палермо оупън" в Италия.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.