Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Премиерът Бойко Борисов видя заговор между президента Румен Радев, ДПС и "Да, България" на Христо Иванов за сваляне на правителството.

В извънредно включване в своя профил във фейсбук, видимо от дома си в Банкя, Борисов обяви, че няма да подава оставка. И дори спомена, че имало сценарий да се запали Партийният дом.

"Моята глава е дебела, можете да я чупите колкото искате, заяви той. - Който си обича държавата не иска да я счупи и няма да направи така, че да се бият хората."

ДПС и "Да, България" си втвърдиха ядрата на гърба на ГЕРБ. Гледал съм тия коалиции при Орешарски. Оставаме да управляваме, защото щетите са много големи. Светът влиза в най-страховитата си икономическа криза, допълни Борисов:

"Моля, протестирайте колкото си искате, но пазете полицаите."

Премиерът обвини ДПС и председателя на "Да, България" Христо Иванов в умишлено псевдо-етническо напрежение, визирайки сблъсъците в парк „Росенец“, които в крайна сметка доведоха до решението да се свали охраната от НСО на Ахмед Доган и Делян Пеевски.

Лидерът на ГЕРБ отново обвърза протестите срещу правителството с приемането на България в чакалнята на еврозоната.

С какво подразнихме ние вчера - да сме сред най-развитите, най-белите държави, попита той:

"Вчера казах, че предстоят изключително тежки месеци и година. Пандемията се развива със страшна сила, а сякаш сме забравили за нея. Никой не спазва мерките. Защо затваряме нощните клубове и дискотеките тогава? Няма смисъл. Предстоят ужасни месеци – спад на БВП с 10%. Който ще управлява, ще трябва да търси широк обществен консенсус. С какво подразнихме – вчера влязохме там, където са белите държави – няма да фалират банки, изсветлихме парите"

И продължи: 

"ГЕРБ са изградили двойно повече магистрали от Тодор Живков", продължи своята защита премиерът Борисов.

По думите му неговата партия е изградила „колкото всички премиери досега заедно. 

"Затова ли да дадем оставка? Затова ли сме влезли в банковия съюз", гневно попита той.  

Той призова работодатели и синдикати да си направят бърза преоценка какво искат да се случи със страната. 

"Толкова вече сме направили и толкова усилия сме положили, че нищо не ни задържа в управление, освен отговорността, че ще счупят държавата", коментира Борисов.  

Коментари

 's picture

Rhapsody of fire

Яжте пасти

Тази му реч доказва колко се е самозабравил и че живее в собствен илюзорен свят. Никаква връзка с реалността. Просто ни каза-Яжте пасти.

С тази реч

и с реването от последните няколко дни, другарят Бойко М. Борисов, агент Буда, прави грешката на един друг тартор на българската корупция, който също си имаше прокурор-бухалка, послушни медии, който също се хвалеше с фантастични измислени "успехи" и "близост" с Европа и който също се разсърди на народа, че не го "разбирал". Разликата между двамата е, че първият направи много хора милиардери с народна пара, докато вторият почна да граби не само от народа, а и от милиардерите. Затова го мразят не само слабите, а и силните, затова вече е и пътник.
Vesela Pasheva's picture
Vesela Pasheva
безпартийна

Същото заяви и предишния път,

Същото заяви и предишния път, ден преди да си подаде оставката. И тогава имаше полицейски ексцесии, които заешкото му сърце не можа да понесе. Сега също едно невинно момче се бори за живота си в Пирогов след безсмислено насилие от озверели полицаи. В най-скоро време Борисов ще подаде оставка. Този път обаче нещата са различни. В предишните случаи беше сигурно, че оставката го спасява, него и ГЕРБ. Сега обаче не е така и затова трябва да сме готови, че агонията ще е дълга.
Кметът на Симитли's picture
Кметът на Симитли
смях на парцали

Какви финанси сте

изсветлили бе Ху*чо? Основен заподозрян казва, че е плащал рушвети на Горанов, а акциите на ПИБ ги купихте дори над пазарна цена... Тоя сам вярва ли си като говори? :)))
 's picture

Pen40

О, ще подадеш,

ще подадеш, ама дотогава ще се криеш из задните входове. Най-добре още сега се обади на Орешарски да ти разясни какво те чака.

Наистина както сам си казва

Наистина както сам си казва Барба Ганьос от Банкя е много прост и много посредствен актьор от селска вечеринка,по-скоро да върви на бунището на историята
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

"Моля, протестирайте колкото

"Моля, протестирайте колкото си искате, но пазете полицаите." Не е гледал кадрите от снощи кат полицаи ритат продължително време падналИ на земята хора. Такива ли да ги пазиш !? Заради такива полицаи ще си купя огнестрелно оръжие, че да мога следващия път да направя нещо като ми кипне от гледката с ритниците и побоищата. Това не са полицаи, а са дебилни същества, с неизживяно рамбовско детство избиващи комплекси по време на протести.
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

Тоя суеверен тъпанар се мисли

Тоя суеверен тъпанар се мисли за незаменим и че е единствен ! Нещо като месия го раздава и се изживява. А сам не проумява, че самия той е един от най-големите проблеми в тая държава, нанесъл много вреди в манталитета на обществото, което и без това си е ... и без това не блести от интелект. С ината си, ще направи така, че дори доброто което е направил няма да се помни. То дори е спорно направил ли е добро ! ... Да, направил е нещо, но на каква цена и с какво качество - дали като теглиш чертата още изглежда "добро".
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Г-н Борисов,

. не само Президента, но и Обществото сне доверието от Вас и всеки отказ да хвърлите оставка, не говори за дебела глава, а за тлъста простащина. За 11 г. Вие направихте това, което като модел на управление се нарича Позор. Крадохте и рекетирахте волно! Човек упорства за оставката, само ако може да направи още добро за Отечеството, което другите не могат да го направят. Такова нещо никой не видя във Вас за 11 г. Идете си с добро, за да не станете за смях, за да не загубите и малкото уважение дори от роднините си.
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Г-н Борисов, Вие изпотрошихте нашите глави!

в опит да ограбите и ликвидирате България. МАКАР И МНОГО ОЩЕТЕНИ ОТ ВАС, ние не сме канибали за да ви чупим главата. Ние Ви искаме само оставката. Отивайте си с мир! Отивайте си с мир!
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Г-н Борисов, младите ми приятели Ви казват:

Не се орезилявайте повече. Просто изпълнете волята на обществото!
 's picture

Petyo9

Това, че е якоглав

не е изненада за никого. Пък и не сме в средновековието да наказваме по варварски - да чупим глави. Така, че може да бъде спокоен - най-лошото което може да му се случи е настаняване в място за изтърпяване на наказание. Пък там, в затвора, може дълги години да си припомня какво е пострОил и за какво е трябвало да подаде оставка.
Влади Кирилов's picture
Влади Кирилов
Нркадърник

ако алтернативата

е разследване и затвор за реална търговия с влияние и корупция, всеки би стоял на власт, до последно.......

Kакво сте изградили бе глупако!?

Само прехвърляхте парите от ЕС на фирми собственост на твои авери от бандата ви. Затова сега настилките се ронят като обезмаслено сирене.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.