Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Строежът в Алепу е "много атрактивна подпорна стена", както и "прекрасно място за къщичка за птици", заяви премиерът Бойко Борисов днес пред журналисти. Но отсече: "И това ще бъде".

"Аз не виждам по време на нашето управление там започва да се строи хотел", отбеляза той.

И се учуди на "нахалството" и "увъртането" на инвеститора на Шофьорския плаж - "ГБС Турс" (дъщерна фирма на "Главболгарстрой").

"Чудя им се на акъла що такъв автогол си вкараха, всички виждат, че това не е хотел", каза още Борисов.

Всички институции обаче досега бяха одобрили строежа. Само преди няколко седмици пък министърът на околната среда Емил Димитров-Ревизоро заяви, че няма да спира строежа. После обаче инвеститорът показа проекта на хотела, а прокуратурата започна проверка.

Коментари

 's picture

Pen40

Ще стане.

То от вашето управление останаха два-три месеца.
Gogo Bogo's picture
Gogo Bogo
GogoBogo

Естествено, че няма...

Но кой е издал разрешително? Ако е законно да бъде построен, няма кой да спре строежът.

Пунт и пластика.....

Това е началото, ще са 24 такива обекта и строежа им е разписан!!! ББойко може да бави, но не може да ги спре!!! Скоро ще започне и засипването на блатото Алепу, и там са частни парцели и ще се застрои.
 's picture

:)

Докато

премине шумотевицата, няма. Понеже добитък няма памет. После най-нахално ще си го строят. Боко да пита министерската фльорца захариева като толкова им се чуди.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.