Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Млад мъж е бил намушкан с нож в столичния квартал "Люлин", в следствие от което е починал.

Жертвата е на 26 години. 

Престъплението е извършено пред блок в квартала.

Сигналът е подаден малко след 23 ч. 

По информация на Нова тв, първоначалните данни сочат, че разпрата е започнала заради празненство в блока. Съсед на веселящите се, който е на около 23 години, е изразил недоволство и поискал шумът да спре. Отношенията между компанията и мъжа се обострили и станало сбиване, при което е намушкан един от празнуващите - мъж на 32 години.

Съседите твърдят, че нападателят е проблемен. По неофициална информация, той е употребявал и наркотици. От МВР уточнява, че знаят кой е извършителят на убийството, като все още го издирват. Към момента не е намерен и ножът, с който е извършено престъплението.

Линейка е пристигнала за четири минути, но той е починал на път към болницата.

Криминалисти от СДВР извършват оглед на местопрестъплението.

Издирват се свидетели на инцидента.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.