Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Туитър изтри клип на предизборния екип на президента Доналд Тръмп в памет на Джордж Флойд с аргумента, че е получил сигнал за нарушени авторски права, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Клипът представлява сбор от снимки и видеозаписи на протестни шествия и прояви на насилие след смъртта на чернокожия Флойд при полицейски арест, а Тръмп говори на техен фон.

Туитър заяви, че предизборният клип на президента е нарушил политиката на платформата за авторското право.

"Ние реагираме на обосновани оплаквания за нарушено авторско право, които ни се пращат от притежателя на авторското право или негови оторизирани представители", заяви представител на Туитър.

Видеоклипът с продължителност 3 минути и 45 секунди беше качен първо в канала на Тръмп в ЮТюб, а на 3 юни предизборният екип на президента го пусна и в Туитър.

Клипът все още е в Ютюб, където е гледан над 60 000 пъти и е получил над 13 000 харесвания.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.