Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Новоизграденият участък от бул.“Петър Дертлиев“, който свързва „Люлин“ и Околовръстния път ва София, е отворен от вечерта на 26 май. Това съобщиха от Столичната община. Пътят е около 650 м, изградено е и кръгово кръстовище.

Булевардът е с две пътни платна в посока, всяко с по две ленти за движение и тротоари, обясняват от общината и прилагат снимки на придобивката.

Пробивът на бул. „Петър Дертлиев“ в „Люлин“ е един от важните инфраструктурни обекти, който извежда движението от силно натоварените бул. „Царица Йоана“ и бул. „Сливница“, обясняват от кметството. 

С цел безопасност по разпореждане на кметицата Йорданка Фандъкова са разпорожени "легнали полицаи" на настилката от двете страни на острия завой преди и след район „Люлин“. В самия завой допустимата максимална скорост е допълнително ограничена на 20 км/час. Изградена е и мантинела, както и допълнителни елементи с цел обезопасяване.

По време на строителството са реконструирани инженерна инфраструктура - водопровод и канализация, електроснабдяване, отводняване. Изградено е изцяло ново осветление.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.