Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Американският президент Доналд Тръмп атакува СЗО по любимия си начин - в социалната мрежа "Туитър". 

"СЗО наистина се провали. Поради някаква причина, финансирана основно от Съединените щати, но все пак китайскоцентрична. Сериозно ще разгледаме този въпрос. За щастие отказах да приема съвета им да отворя границите с Китай. Защо ни дадоха толкова лоша препоръка?"

Няколко минути по-късно президентът, вече на съвсем различна вълна, призова жителите на Уисконсин да гласуват на изборите на 7 април, в разрез с всички препоръки, както на СЗО, така и на повечето здравни експерти.

"Уисконсин, излез и гласувай СЕГА за съдия Даниел Кели. Защити своята Втора поправка!" 

Втора поправка защитава правата на американците да носят и притежават оръжие - голяма кауза на републиканците, която през последните години е атакувана от левите либерални политици и избиратели заради масовите убийства.

Обвиненията срещу СЗО, че възприема присърце интересите на Китай до известна степен са основателни. Например, организацията не желае да признае суверенитета на Тайван и упорито отказва да я спомене, когато изброява държави, които задържат епидемията като Южна Корея.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.