Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Здравните власти на китайската провинция Хубей съобщиха, че от 25 март ще вдигнат ограниченията за влизане и излизане от провинцията с изключение на административния й център Ухан, откъдето в Китай тръгна епидемията от коронавируса, предаде Ройтерс, цитиран от БТА.

Ограниченията за Ухан, който бе затворен на 23 януари, ще бъдат премахнати на 8 април.

Вчера в Ухан бе съобщено за един смъртен случай от COVID-19. Предишните пет дни в града нямаше нито един починал от болестта, съобщи Синхуа. В провинция Хубей вчера отново /snd отворени 115 туристически обекта.

Китайската столица Пекин обяви нови строги мерки за пристигащите от чужбина, след като бе съобщено за нова вълна от внесени случаи на коронавирусна инфекция, предаде ДПА. 

Според вестник "Бейцзин дейли" пристигащите ще бъдат подлагани на клетъчно тестване за COVID-19 и карантина.

Днес Китай съобщи за 78 нови случая на коронавирус и седем починали. 74 от новите случаи са внесени от чужбина.

По същото време за повече заразени, пристигнали от чужбина, съобщават и властите в Южна Корея. Те са нараснали от 47 на 67.

Общият брой на заразените в страната се увеличи с едва 76 през изминалото денонощие. С тях общият брой надхвърли 9000.
В понеделник беше регистриран най-ниският денонощен брой на заразените в Южна Корея от 25 февруари - 64. Досега в страната от COVID-19 са починали 120 души.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.