Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мениджърът на "Арсенал" Микел Артета е дал положителна проба за COVID-19, предаде Би Би Си.

 

 

"Артилеристите" са затворили тренировъчната си база, а служителите на клуба, които са имали пряк контакт с Артета, са изолирани. В това число влиза и "целият състав на мъжкия отбор".

Висшата лига ще проведе "извънредна среща на клубовете" в петък, за да се обсъди провеждането на мачовете занапред.

"Това е много разочароващо, но аз бях тестван, след като се почувствах зле, зaяви  37-годишният испанец. - Ще се върна на работа възможно най-скоро".

Според Би Би Си всички 20 отбора във Висшата лига искат да приемат обща стратегия. Една от вероятните опции е да се отложат всичките 10 срещи през уикенда. По програма "Арсенал" трябваше да се изправи срещу "Брайтън" в събота. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.