Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руската финансова система е близо до състояние на криза, предаде бизнес порталът РБК, позовавайки се на Аналитичната кредитно рейтингова агенция (АКРА).

Тя отчита, че индексът ѝ за финансов стрес е преминал праговата стойност от 2,5 пункта и е достигнал до 3,12 пункта.

Това означава, че индексът е достигнал равнище, при което финансовата система преминава в състояние на криза, посочва РБК.

Като причини АКРА назовава коронавируса и прекратяването на сделката за добива на суров петрол между Русия и Организацията на страните производителки на петрол (ОПЕК). То доведе до ценова война между Русия и Саудитста Арабия и срив на цените на суровината. Той пък предизвика отслабване не рублата и понижение на котировките на руския фондов пазар. 

АКРА отбелязва, че ръстът на индекса над 2,5 пункта не означава непременно преход на системата в състояние на криза, но е показател за повишена вероятност за осъществяване на такъв сценарий.

Ключови думи

Коментари

На кой му пука за Русия?

България не зависи от нея, вече и втечнен газ имаме... Манете я Русия. Дайте да видим у нас какво става, защото у нас става същото, каквото ставаше по Чернобилово време. Държавата е в състояние на практически колапс, а властите единствено се опитват да го покрият.
 's picture

Petyo9

Който иска

да завладява нови територии, да завладее целия свят ако би било възможно вместо да си копае в градинката - така се получава.

Е, това са вашите началници от амбасадата в Южния парк,

ама нещо ги е спекъл коранавируса, та от вчера са изкарали Националата гвардия да огражда квартали в Ню Йорк и Ню Джързи. Затова набързо сдадоха завладените с труд територии между 2003 и 2011.
abdullah ibrahim's picture
abdullah ibrahim
loanoffer22

Loan offer

Assalamu'alaikum Do You need Unsecured Personal Loan? debt consolidation, home improvements Loan?, Loan To start a new business. Car loans,Mortgage loans Business Loans? International Loans Personal Loans? Apply for a Loan from $3,000.00 to $10,000.000 with no collateral required contact us for more details Contact Us. [email protected] whatsapp Number +918929490461 Mr Abdullah Ibrahim

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.