Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Спортният директор на "Барселона" Ерик Абидал запазва поста си след задочния скандал с Лео Меси, съобщават каталунските медии.

Французинът даде интервю, в което заяви, че "много играчи не са били щастливи" под ръководството на предишния треньор Ернесто Валверде. Те не тренирали достатъчно, пък и имало комуникационен проблем в съблекалнята. Това довело до смяната му с Кике Сетиен.

Думите на Абидал явно са вбесили Меси, който в инстаграм написа, че той е трябвало да посочи конкретни имена, след като излиза с такова твърдение. И че клубните шефове трябва да носят отговорност за решенията, които вземат. Така, както играчите носят отговорност за представянето си на терена. 

Снощи босът на Барса Жосеп Мария Бартомеу и управата на клуба са привикали Абидал да даде обяснение за интервюто си пред местния в. "Спорт". Засега уволнението му се е разминало. Заседанието е продължило над два часа.

Скандалът показва, че в "Барселона" не всичко е наред и че треньорската смяна не само, че не решава проблемите, а може би генерира нови.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.