Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Пропагандата" - така се казва втората част от разследването на "Социалната война" на журналиста Генка Шикерова. Трилогията проследява пътя на работата на "страховитите" норвежки социални служби, чиято дълга ръка се разпростря и до страховете на редица българи - че норвежкият модел ще се приложи и у нас и децата им ще бъдат отнети.

 

 

Във тази втора част се говори за това кой има интерес да експлоатира страховете на българските родители. Защо и кои са основните говорители на тази пропаганда. 

Филмът на Генка Шикерова е продуциран от dnews.bg 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.