Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

15-годишно момче загина, след като падна от прозорец на Английската гимназия „Гео Милев“ в Русе, съобщи бТВ. Инцидентът е станал към 7:50 ч., преди да започнат учебните занятия.

Детето е починало от нараняванията си при транспортирането му от спешния екип към болницата. Полицията в момента прави оглед на място, разследва се дали деветокласникът е бил бутнат или е скочил сам. Директорката на училището Маргарита Янакиева заяви за бТВ, че момчето е било от добро семейство и не е имал притеснително поведение през изминалите дни.

Въпреки инцидента - учебните часове продължават, с децата работят психолози.

Ключови думи

Коментари

Боце Томов's picture
Боце Томов
Свилинчо

boi za jini

boi za jini

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.