Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Британският премиер Борис Джонсън заяви днес, че тези, които се противопоставят във Великобритания да се използва оборудване от китайския производител Хуавей (Huawei), трябва да посочат каква алтернативна технология да се използва вместо него, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Представители на правителството на САЩ посочиха пред британските власти вчера ново доказателство за рисковете от използване на оборудване на Хуавей, наричайки го "лудост", според сведения.

"Британската общественост заслужава да има достъп до най-добрата възможна технология. Ако хората се противопоставят на една или друга марка, то те трябва да ни кажат каква е алтернативата, нали така?", заяви премиерът.

"От друга страна, нека бъде ясно. Като британски премиер не искам да залагам на инфраструктура, която ще създаде предубеждение към способността ни да работим съвместно с партньорите ни от (разузнавателния алианс) "Пет очи", допълни Джонсън.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.