Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Работя от почти 40 години. Никога, нито веднъж не съм "вземал болничен". Нямам никаква представа как изглежда подобен документ и как се "взема".

Цялата работа не е ли въпрос на доверие между работодател и работник? Болен си - обаждаш се. Всички съчувстват и вършат и твоята работа. А ти си благодарен за това и се връщаш на линия в първия възможен момент. Това го знам и от страната на работника, и от страната на работодателя, бил съм и двете горе-долу равно количество години.

А ако няма доверие, каквато и бюрокрация да направиш, колкото и милиция да мобилизираш - ще има измами.

Чини ми се, че тук някъде е скрит отговорът за това какъв "капитализъм" изградиха питекантропите.

Сори, ако настъпвам някого по доктрината...

Тъй като съм много благодарен на ГЕРБ, че са десни, консервативни и ме пазят от комунистите, позволявам си да им предложа челен международен консервативен опит.

Преди вече 15-ина години Сапармурат Туркменбаши Великолепни с указ отмени пенсиите като такива. Обосновката: "В традицията на гордия туркменски народ не виждаме наклонност към просене на милостиня от държавата. Пенсиите са съветско извращение, грубо погазващо нашите традиции. Гордият туркменски народ от хилядолетия се е грижил сам за своите възрастни родители!"

После забрани и съвременното медицинско образование, защото книгите на Авицена (туркмен, разбира се) са предостатъчни за бъдещите лекари. Забрани и хуманитарните дисциплини, защото всичко, което трябва да се знае по въпроса, се съдържа в неговата книга Рухнама.

Така действат истинските антикомунисти, консерватори и десни. Само че по някое време ще трябва парламентът да гласува официална титла на Бойко: "Борисов Великолепни, Баща на Българите".

Колко му е...

Коментарът е от две публикации в профила на Евгений Дайнов във фейсбук. Заглавието е на редакцията

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.