Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият шеф на "Булгаргаз" Димитър Гогов е назначен за изпълнителен директор на компанията "Южен поток България", която изгражда едноименния газопровод на българска територия, съобщиха от Министерството на икономиката и енергетиката (МИЕ).

Досега проектната компания се ръководеше от Владимир Инков, който беше назначен на поста през ноември 2013 г.

Инков беше замесен в административен скандал през август, след като не се съобрази с протоколното решение на министъра на икономиката и енергетиката Васил Щонов от 11 август 2014 г. да се спрат всякакви действия по проекта. Въпреки изричното разпореждане, на 18 август 2014 г. в Търговския регистър бе вписано увеличение на капитала на компанията "Южен поток България".

Димитър Гогов ръководеше "Булгаргаз" до края на октомври 2013 г., като заемаше поста почти 7 години.

Ключови думи

Коментари

Национални предатели, руска измет.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.