Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Дейвид Бениоф и Дан Уайс, създателите на „Игра на тронове“, се отказаха от предстоящата си трилогия от вселената на „Междузвездни войни“ заради ангажиментите си към „Нетфликс“. Липсата на време им пречи да се посветят и на двете, съобщава „Гардиън“.

Когато двамата продуценти подписаха договора с „Лукасфилм“ през февруари 2018 г., новината бе дълго коментирана от феновете на „Троновете“, които заподозряха, че Бениоф и Уайс са отказали да правят още сезони от хитовия сериал на НВО именно заради този нов ангажимент.

Творческият тандем трябваше да напише сценария и да продуцира трилогия от „Междузвездни войни“, която да се разположи някъде встрани от основната сюжетна линия на поредицата, която ще приключи през декември тази година с „Възходът на Скайуокър“.

През април, когато се излъчваха последните епизоди от „Троновете“, „Дедлайн“ съобщи, че шест студиа са отправили оферти към двамата продуценти. През август битката за тях спечели „Нетфликс“ с договор за 200 млн. долара.

Сега мултимилионната сделка бе посочена от Бениоф и Уайс като причината, поради която се отказват от „Междузвездни войни“.

„Денонощието няма достатъчно часове и имахме чувството, че не можем да сме справедливи и към „Междузвездни войни“, и към проектите ни за „Нетфликс“, заявяват двамата в изявление. - Затова със съжаление отстъпваме. Обичаме „Междузвездни войни“. Когато Джордж Лукас ги създаде, той създаде и нас. Да говорим за „Междузвездни войни“ с него и с настоящия екип на франчайза бе тръпката на живота ни и завинаги ще сме задължени на сагата, която промени всичко.“

„Дейвид Бениоф и Дан Уайс са невероятни разказвачи, казва Кейтлийн Кенеди, президент на „Лукасфилм“. - Надяваме се да ги включим в пътешествието ни занапред, когато ще могат да изоставят заетия си график, за да се фокусират върху „Междузвездни войни“.“

Засега не е ясно какво ще се случи с тази трилогия, но почитателите на „Междузвезни войни“ имат с какво да утешат мъката – режисьорът на „Последният джедай“ Райън Джонсън разработва своя отделна трилогия, която все още стои в графика на „Лукасфилм“. Работи се и по други проекти - филм на Кевин Файги, сериала „Мандалорианецът“, който скоро тръгва в платформата „Дисни +“ и отделен сериал за Оби-Уан Кеноби, където Юън Макгрегър се завръща в ролята си на джедайския учител.

Коментари

Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

И по-добре !

И по-добре ! Тия двамката са фанатични луди перверзници, с въображение на масови убийци и с особени предпочитания към разчленявания и промушвания на човешки тела, глави и очи. Изобщо не стават за Междузведдни войни
hallucination tasd's picture
hallucination tasd
MHallucinatioN

China number one

Творчески тандем - това трябва да е виц, нали?!?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.