Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Легендата на българския футбол Христо Стоичков реагира емоционално на расисткия скандал в мача на националния ни отбор срещу Англия, който завърши с убедителна победа за "Трите лъва" - 6:0.

Световните медии остро разкритикуваха грозното поведение на част от феновете, заради които срещата бе на два пъти спирана през първото полувреме.

В социалната мрежа "Туитър" дори се разпространи посланието #BanBulgaria - идеята да се забрани участието на страната ни на следващите големи първенства.

Камата не успя да задържи сълзите си по време на дискусия в предаване на телевизия Tudnusa, когато бе запитан какво може да бъде решението на проблема.

"Да затворят за тях стадиона или по-тежко. Като в Англия преди години. Пет години, без да участват. (Явно става дума за наказанието, наложено срещу всички английски отбори след кървавите сблъсъци на финала "Ливърпул"-"Ювентус" през 1985 г. То обаче не засягаше националния отбор на Англия - б.р.). За да разберат всички веднъж завинаги, че това са едни наркомани."

Водещата учудено пита пита дали Стоичков има предвид отбора, за когото е играл и за когото е отдал сърцето си.

"Също и отборите в моята страна. Хората не заслужават да страдат. Мислиш ли, че се чувствам добре?!", отговаря Камата и се просълзява.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TUDN USA (@tudnusa) on

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.