Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Актрисата Емилия Кларк, позната на телевизионните зрители като Денерис Таргариен от „Игра на тронове“, коментира противоречивите реакции на феновете след последния епизод на сериала. Но приема недоволството им с голяма радост, защото краят на нейната героиня не им е бил безразличен.  

„Знаете ли какво? Беше изключително ласкателство, защото на хората им пукаше толкова много, че вдигнаха огромен шум за това как са смятали, че е трябвало да се развие любимият им персонаж. Това е огромно ласкателство и просто показва колко много хората са обикнали сериала“, коментира Кларк пред „Варайъти“ по време на церемонията на наградите „Еми“.

Актрисата споделя и своето разочарование, че след финала на „Троновете“ не са ѝ позволили да отнесе вкъщи русата перука на Денерис.

Тя говори и за реакциите на актьорския състав след края на сериала:

„Имахме достатъчно време, откакто приключиха снимките, откакто бе премиерата на сериала и т.н. Преминаваш през много фази. Ето ни тук сега, имаш чувството, че всеки е имал време да се поуспокои малко“.

Въпреки че шоуто събра общо 32 номинации за „Еми“ и спечели дузина от тях, включително и за най-добър драматичен сериал (за четвърти път), Кларк категорично отрече да се обмисля продължение на „Игра на тронове“. Причината е, че актьорите най-накрая са се събрали обратно със семействата си.

„Наистина не мисля, че на света има актьорски състав, който би се върнал за още няколко сезона – коментира тя. – Вложихме сърца, души, кръв, пот, сълзи, мускули, мозъци, енергия, всичко в този сериал и семействата на всички казват: „Слава богу, че приключи! Сега може да се съберем“.“

Площад Славейков

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.