Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов вицепремиерът по икономическата и демографската политика Марияна Николова е определена за председател на Съвета по киберсигурността. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Съветът по киберсигурността бе създаден на основание чл. 9, ал. 2 от Закона за киберсигурност като консултативен и координиращ орган към Министерския съвет по въпросите на киберсигурността.

Законът за киберсигурност, с който бе регламентирано създаването на Съвета, е приет от 44-тото Народно събрание.

Коментари

Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

???????????????

Бай Радой Ралин има нещичко, посветено на подобни експертки: "Абе, моме проста, кой ти даде поста? Даде ми го вожда, дето ме оножда." Апропо - Далаверко заверата с Цвъцкото дъл ша я продължава? Важното е, че след ВИЦпремиерин на тишината, веч си имаме ВИЦпремиерка на киберсигурността..
Ки брит's picture
Ки брит
kibrito

В кенефа да я вкараш, лафка ще итвори и съпартийците ще храни

Икономиката и демографската политика цъфтят и вързват, под вещото ръководство, значи и кебер сигурността ще е на ниво... Ще се върнем или към тефтера и молива, или за още по-сигурно към плочката и тебешира, че се трие лесно и не оставя следи.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.