Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Американският предприемач и основател на компанията "Майкрософт" (Microsoft) Бил Гейтс за първи слезе от второто място в класацията на милиардерите на Блумбърг в седемгодишното й съществуване, предаде ТАСС.
На второ място се нареди президентът на корпорацията за луксозни стоки "Луи Вюитон Моет Хенеси" (LVMH - Louis Vuitton Moet Hennessy) Бернар Арно. Неговото състояние се оценява на 108 милиарда долара, а богатството на Гейтс - на 107 милиарда долара.

Начело остава шефът на гиганта в онлайн търговията "Амазон" (Amazon) Джеф Безос със състояние от 125 милиарда долара.
Класацията на Блумбърг за най-богатите хора в света се обновява всеки ден и оценява личното състояние на бизнесмените според пазарните котировки на активите, които притежават, и макроикономическата конюнктура, пише БТА.

Веднага след пожара в парижката катедрала "Нотр Дам" семейство Арно оповести, че дарява 200 милиона евро за възстановяване на храма.

Сред марките, които са притежание на Арно, са "Герлен", Живанши", "Луи Вюитон", парфюмите на "Кристиан Диор", "Дом Периньон" и още стотици други.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.