Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Когато си толкова тъп и грозен, че няма какво друго да те направи привлекателен.

С този коментар фейсбук инфлуенсърът и преподавател Емил Джасим коментира кампанията на тв продуцента Андрей Арнаудов - "Направи го сега".

На нея е изобразен сперматозоид с черни очила, папийонка и пише:

"Бащинството те прави много по-привлекателен."

Надолу следва апел против тесните панталони.

В рамките на популярната кампания Андрей Арнаудов организира национални кръщенета, иска снимки на постиженията на семейството, предлага "ДНК-пакет" и пр., а застъпници са освен тв съратникът му Иван Христов, куп знаменитости от хай- лайфа, шоубизнеса, политиката и пр.

Ето и целия статус на Джасим:

"Явно според авторите на тая кампания един мъж трябва да стане баща, за да бъде по-привлекателен.

Ами не - един мъж е привлекателен за жените, когато е:

отговорен - държи на думата си, не дава празни обещания и може да се разчита на него в ежедневието и в критични ситуации;

емпатичен - слуша внимателно и е способен да разбере нуждите на една жена, може да съчувства, без да раздава задължително съвети;

грижовен - способен и за другиго да полага грижи, които от своя страна искат постоянство и време;

ерудиран - чел е много книги, продължава да чете, разбира различни културни метафори, алюзии и други средства на речта, както и различни културни кодове;

поддържащ тялото си - с добра лична хигиена, физически здрав и силен според габаритите си, грижещ се за здравето и добрата си физическа кондиция, по възможност и с добра двигателна култура;

умен - има добре развита функционална грамотност, чувство за хумор и способност да прави изводи;

работлив - да не се плаши от работа, независимо дали е физическа или интелектуална

почтен - базовата почтеност е рядкост, която дамите оценяват високо...

Несъмнено изпускам редица други добродетели, които правят мъжете привлекателни, но също та съм уверен, че не съм изпуснал нищо от наистина най-важните.

А, и да не забравя - тая малоумна партиотарска реклама внушава, че бащинството прави един мъж привлекателен за кого? За други жени ли? А тая, на която авторът е направил вече дете? Или няма значение за бай Андрей, важното е да му е успеша кампанията.

Разбирам да беше направил 5 деца досега, да е дал личен пример...

Ама така са те патреотите - единият не си признава три месеца детето, преди да излезе ДНК тест и да е в предизборна кампания, другият прави дете на бившето гадже на доведения си син, докато изневерява на майка му, третият обяснява как европейските лидери нямали били деца, а самият той е горд баща на... куче.

Впрочем, децата се раждат, ако има икономическа възможност да бъдат отглеждани. 

Да сте видели Андрей да е направил кампания за това?

И аз не съм."

 

 

Коментари

 's picture

Rhapsody of fire

Отличен коментар. Браво на

Отличен коментар. Браво на Джасим.

Отлично, да.

Сджафкали се двама тъпанара у фейсбук, да живее новината!
Buba Mara's picture
Buba Mara
bubamara

Инфлуенсър?

Му-ха-ха-ха-ха!
10 стинки's picture
10 стинки
10 стинки

Джасо Тъпото

"Впрочем, децата се раждат, ако има икономическа възможност да бъдат отглеждани. " Горното твърдение е тъпотия. В страните с развита икономика и възможности раждаемостта е много по-ниска от да речем Пакистан. Думата "впрочем" не означава нищо и винаги може без нея.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.