Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Благодаря за подкрепата. Повече скришна - от колегите. И явна от публиката.

На лешоядите да кажа:

- Рано е за обяд.

Скоро ще си говорим повече! 

На тези, които имитират, че се интересуват от свободата на словото, а всъщност гадно чоплят рани и се правят на недоразбрали, нямам какво да кажа. От тях очаквах да не обиждат интелекта си с “въпроси”, но явно толкова могат. Да “рисуват” тайно образи и да подкрепят лъжата с бунт наужким. Всъщност нямат дефицит на акъл. Не достига душа. 

До скоро!

---

Бел. ред. Статусът на Миролюба Бенатова е първият й коментар във фейсбук, след като стана ясно, че договорът й с  Нова тв е прекратен.

Заглавието и подзаглавието са на Клуб Z. 

 

 

Коментари

Аман от тези квачки!

Спрях да гледам ТВ заради тяхното дърдорене, прекъсване, манипулиране.... Е, света няма да свърши ако не ни надуват главите и да прибират една торба пари!
 's picture

Petyo9

Ако спреш

и да се изокваш по форумите неподготвен ще заслужиш адмирации...
Apollo XIII's picture
Apollo XIII
turbulentus

Цитат:

„ Щом ние двамата можем да пишем и да коментираме, да изказваме мнение.... на тях какво им пречи?“ Разликата между теб - forsvaret и Бенатова е, че ти с анонимен и можеш да пишеш каквито искаш, а тя няма право на „грешки“…
Apollo XIII's picture
Apollo XIII
turbulentus

съжалявам за правописа

Разликата между теб - forsvaret и Бенатова е, че ти си анонимен и можеш да пишеш каквото искаш, а тя няма право на „грешки“…

Уважаема,

Не разбра поста ми. В коя ТВ е например Илиян Василев, Иво Инджев, или Григор Лилов.... но хиляди ги четат, позовават се на тях, ползват се с уважение..... За да си Журналист когото уважават не се определя от 5цифрената заплата! Затова иронизирам какво сътвори едно голямо име като Ани Салич.....същото ще е и с тези квачки!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.