Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

ЦСКА-София показа два проекта на новия си стадион, който иска да изгради на мястото на стадион "Българска армия" в Борисовата градина. В официално публикуваното съобщение на клубния сайт се казва още, че през идната седмица ще се разгледа и трети проект.

Първите два са представени на собствениците Гриша Ганчев и Юлиян Инджов от фирми, имената на които ще видите по-долу. Както може да се прочете, ЦСКА-София очаква "съгласуване и сериозна съвместна работа с държавата и Столична община".

За тази седмица бе предвидено и представяне на плановете, но то явно ще се случи по-нататък.

Вижте какво дословно гласи съобщението на CSKA.bg и съответните илюстрации:

"Армейци,

основните акционери в клуба Гриша Ганчев и Юлиан Инджов започнаха разглеждането на проектите за нов модерен стадион. В четвъртък две фирми презентираха пред тях своите концепции за бъдещето съоръжение на ЦСКА. Това са фирма "Вамос" с архитект Георги Савов (снимки 1 и 2) и фирма "Design Initiatives" с ръководител на екипа архитект Владо Вълков (снимки 3 и 4). Те запознаха собствениците на клуба с архитектурните планове и строителните решения. В момента мащабният проект е на ниво "предпроектно проучване". Предстоят нелеки процедури в бъдеще освен по избора и одобрението на офертите, така и най-вече по съгласуване и сериозна съвместни работа с държавата и Столична община.

С разрешението на авторите и по желание на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, предоставяме постъпилите на този етап предложения на вниманието на многобройните червени привърженици. Идната седмица предстои разглеждането на още един проект от трета фирма."

 

Ключови думи

Коментари

i l's picture
i l
ivanll

?

Хубаво нов стадион, ама публика има ли? Това предвид качеството на нашият футбол ми се струва доста лоша инвестиция.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.