Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Когато се говори за интеграция на ромите, трябва реални мерки за възпитание, а не приказки, заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов в парламента днес. 

Той коментира отново случаят с побоя над българския военен в циганската махала на с. Войводиново. 

[[nid:78127]

"Аз не съм бил свидетел, но другата страна твърди, че е ударен по челото. Ако един такъв човек, който е обучен да убива, би ли произвел един удар по челото, и би ли оставил да бъде изненадан в гръб и пребит почти до смърт.", коментира той тезата на обвиняемите, че военният ги е нападнал пръв. 

Според Каракачанов "циганският проблем" е сблъсък на "мирогледи". 

"В България ще стане това, което стана в някои африкански държави, и което стана в някои градове в западна Европа."

Според него НПО-тата и другите организации не правят нищо за да помогнат, а даже влошават ситуацията. 

"Имаше един случай - един откраднал от "Америка за България" пари. Ето, "Америка за България" ги храни и други подобни организации."

Каракачанов коментира и ситуацията с новите изтребители, като отхвърли нуждата от застраховка за тях. 

"Днес лидерът на АБВ изломоти поредната порция неща, които не разбира. Няма нападателни и отстъпателни самолети. Разликата между Ф-16 и "Грипен" не е, че Ф-16 е нападателен, а "Грипен" отстъпателен - разликата е, че Ф-16 има два пъти повече въоръжение. В България няма практика да се застрахова бойна техника Кой по света застрахова техника, която влиза в бой?"

Военният министър коментира и тезата на своя партньор в коалицията "Обединени патриоти" Валери Симеонов, че трябва да се рестартира процедурата за новите бойни самолети. 

"Говорихме, аз му казах, че нов конкурс за мен не е решение, това означава да забавим войската още две години. Той поиска някои разяснения, които съм му дал, мисля, че е недоразбрал, ще видим."

Симеонов казал още, че това е негово мнение и не го е споделял с групата. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.