Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мъж на средна възраст е загинал на път за връх Ботев, съобщи агенция „Фокус“. Той е от Карлово, бил е опитен планинар, но се е подхлъзнал и паднал в пропаст. Инцидентът е станал на 40 минути път от хижа „Рай“, в началото на Тарзановата пътека.

Кметът на Калофер Румен Стоянов посочи пред агенцията, че това е лятна пътека и през зимата преминаването й е изключително рисковано.

До загиналия мъж е вървял друг турист, който се е върнал в хижата. Предстои той да бъде разпитан от полицията за инцидента. Румен Стоянов допълни, че се очаква екип на Планинска спасителна служба да открие и да свали тялото.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.