Робърт Де Ниро, Брад Пит и Леонардо ДиКаприо в един филм! По-звезден от този състав едва ли можем да си представим, сякаш липсват само Ал Пачино и Джак Никълсън, за да бъде потресът пълен. Но и без него новината е трогателна за феновете на истинското кино. Особено при положение, че тези тримата ще участват в новия проект на титана Мартин Скорсезе.

С леко съжаление трябва да уточним, че дрийм тимът се е събрал за относително кратък филм, разказващ за тегобите в комарджийския бизнес. Частта на Скорсезе ще влезе в цикъл късометражни парчета, които заедно правят пълнометражен филм и ще излязат на екран през 2015 г.

Маестро Скорсезе е започнал снимките в Ню Йорк в неделя, 31 август. В първия снимачен ден на терен са се срещнали Брад Пит и Робърт Де Ниро, следват епизодите с най-младия от тримата - Леонардо ДиКаприо. Брад откъснал няколко дни от натоварената си програма покрай сватбата с Анджелина и медения им месец на остров Малта. На всичкото отгоре двамата новобрачни снимат наблизо до Малта своя филм "Край морето" за страстната връзка между съпруг и съпруга.

Именитите актьори за пръв път в кариерата си играят тримата заедно, предава DailyMail съобщението на продуцентската компания RatPac Entertainment. Според списанието Леонардо се е снимал при Скорсезе 5 пъти, а Робърт Де Ниро - 8, но двамата никога не са заставали заедно пред камерата му.

В този случай ние с голямо удоволствие ще уточним, че Де Ниро и ДиКаприо вече са играли (даже са се били) заедно - в "Животът на момчето" (1993), макар и не под режисурата на Скорсезе, а на Майкъл Кейтън-Джоунс.