Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Xiaomi готви впечатляващ смартфон, който ще представи след седмица в Пекин - новият Mi Mix 3.

Последният флагман на китайската компания ще е от първите телефони, поддържащи мрежа от следващото поколение - 5G. В добавка със сигурност ще е и първият смартфон с 10 гигабайта оперативна RAM памет под капака.

Друго, с което телефонът на все още слабо известната компания прави впечатление, е напълно безрамков дисплей. Вместо обичайния тъмен правоъгълник, който виждаме на iPhone X, вътрешната камера и други сензори на Mi Mix 3 ще изскачат от горната част на телефона само при нужда. 

Екранът по всяка вероятност ще е OLED, съотношение 19,5:9, със солидна резолюция 2340х1080, но точният размер все още не е известен. Очакват се поне по две камери - и в предната, и в задната част на устройството.

По всяка вероятност процесорът ще е стандартът в момента за флагманите - Qualcomm Snapdragon 845. Възможно е китайците да пуснат и по-лека версия, както са правили с други модели - същия корпус, но 4G и с по-малко RAM памет. Имайки предвид, че все още никъде няма публични 5G мрежи, това може би ще е по-добрият избор.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.