Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

След като депутатите на левицата в по-голямата си част напуснаха пленарната зала и тръгнаха сред народа да го запознават с визията си за България, днес лидерът на БСП Корнелия Ниниова реши да стори същото с посланиците на страните членки на Европейския съюз у нас.

По примера на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, който преди седмица „изгря“ на снимка с US посланика Ерик Рубин, вследствие на което се породиха множество спекулации за водените помежду им разговори и Нинова се щракна с първите дипломати на ЕС у нас.

„Корнелия Нинова представи проекта на "Визия за България“. Тя акцентира върху основните национални приоритети, залегнали във Визията  – демографска криза, образование и наука, здравеопазване, развитие на икономиката, национална сигурност и борба с корупцията.

Нинова запозна посланиците с позициите и действията на БСП като най-голяма опозиционна сила с оглед на актуалната политическа ситуация в страната и в Европа“, съобщиха от партийния пресцентър.

Обсъдени били въпроси от националния, европейския и международния дневен ред, сред които предизвикателствата, пред които е изправен ЕС, мигрантската криза, развитието на енергетиката, приоритетите във външната политика на България, свободата на словото и защитата на човешките права.

Както е известно, левицата у нас подкрепя правителството на Унгария, критикувано за нарушаване на демократичните ценности на ЕС, в т.ч. чрез водената от Виктор Орбан политика по отношение на миграцията, поставянето на медиите в зависимост от властта и др. Позицията на БСП в България не се позлва с одобрението на лидера на ПЕС, на която БСП е член – Сергей Станишев.

От страна на БСП в срещата участваха още зам.-председателите на БСП Деница Златева и Кирил Добрев, зам.-председателите на ПГ на "БСП за България" Крум Зарков и Георги Свиленски, както и секретарят на ПГ Кристиан Вигенин.

Коментари

Калин

Запознала "народа" с "Визия за България"- Нинова се интересува от народа, колкото птиците се интересуват от орнитология .

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.