Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

64-годишен роднина е убил семейството, чиито тела бяха открити тази сутрин в къща в Каспичан. Мъжът е племенник на убития възрастен мъж, вече е задържан и съдейства на полицията. Това стана ясно на извънреден брифинг на полицията в Шумен по случая.

След 9 часа днес 28-годишна жена от село Мадара е потърсила съдействие от РПУ-то в Каспичан, тъй като от два дни нямала връзка с майка си. След подадения от нея сигнал тя и двама полицейски служители се отправили към дома.

При отварянето на входната врата са открити две тела. При продължилия оглед на място са установени още двама починали. Жертвите са възрастно семейство на 81 и 70 години, и техните син и дъщеря - на 46 и 48 г. В присъствието на съдебен лекар по телата им са открити наранявания, причинени най-вероятно с нож или брадва.

Според съдебния лекар смъртта на жертвите е настъпила преди 2 или 3 дни.

На място пристигнаха окръжният прокурор на Шумен Маргарита Георгиева и шефът на ОД на МВР Ялчън Расим.

Къщата се намира на ул. "Раковска" в града. Достъпът до сградата бе ограничен от полицията. 

Първоначалните информации бяха, че в основата на четворното убийство е междусъседски конфликт.

"Със съдействието на „Специализираните полицейски сили“ при ОДМВР-Шумен е проникнато в съседен имот, където е задържан 64-годишен, намерени са следи, съотносими към извършеното престъпление, съобщават от МВР. Работата по образуваното досъдебно производство продължава."

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.