Звездата от "Хари Потър" - британският актьор Даниъл Радклиф, изненада свои фенове с неочаквана поява току пред носовете им. Видеото с шокираната им реакция моментално бе публикувано в YouTube.

Шегата беше скалъпена от телевизионен екип, който помоли за интервю поклонници на актьора, току-що гледали филм с негово участие в лос-анджелиско кино. Зрителите изобщо не подозирали, че Даниъл също е някъде в залата. В началото на клипа актьорът обяснява, че сега ще направи едно "весело мошеничество", за да разбере истината за себе си - когато зрителите започнат да говорят за филма пред камерата, той ще се появи внезапно и ще се заговори небрежно с тях. "Ще бъде забавно, ако въобще не реагират", казва Радклиф, но обяснява, че се надява все пак на някакъв отклик.

Реакцията на феновете е повече от впечатляваща - те губят ума и дума, пищят, подскачат, ругаят, зоват Бога и и бягат като луди от мястото. После обаче се връщат и започват да се прегръщат със своя кумир.

"Как се чувствате? Сбъдна ли се вашата мечта, или вашия нощен кошмар?", пита Радклиф една от поклонниците си, едва излязла от шока. И тя с усилие на волята отговаря, че това е най-хубавият момент в живота ѝ.

"Какво щяхте да направите, ако бяхме казали, че филмът не ни е харесал?", задава щекотлив въпрос един от феновете. На което Даниъл шеговито отговаря, че или щеше да помоли да ги разкарат и да доведат по-благоразположени зрители.

Британският младеж, който стана мегаизвестен с франчайза "Хари Потър", доказа, че не е звездичка за един филм, а сериозен актьор. След като спря да се снима като магьосник, той продължи да играе в сериозни роли в театъра и киното. Новата лента, в която изигра главната роля, се нарича What If (не знаем как ще го преведат българските разпространители) и се очаква по нашите кина през окомври или ноември.