Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Двама полицаи в Габрово са задържани по подозрение, че са регистрарали крадени автомобили, съобщи Нова телевизия.

Задържан е и трети мъж във Варна, смятан за шеф на организирана престъпна група, предаде телевизията, като поясни, че информацията още не е официално потвърдена.

Според нея единият от задържаните в Габрово е началникът на сектор "Регистрации" Мирослав Стефанов.

Служители на вътрешната сигурност в МВР са обискирали негова къща в села Драгиевци и са намерили там устройство за пренабиване на номера и голяма сума пари, предаде Нова ТВ.

Преди това служителите от вътрешната сигурност са нахлули в офиса на Стефанов, а на чакащите за регистрации граждани е било обяснено, че секторът няма да работи.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.