Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Инспектори от Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО) са пристигнали в сирийския град Дума, където трябва да разследват предполагаемата химическа атака, случила се на 7 април.

Това предава AFP, като се позовава на съобщение от Министерството на външните работи на Русия.

„Според информацията, с която разполагаме, специалната мисия на ОЗХО тази сутрин, 21 април, е пристигнала в град Дума и изследва местата, на които се предполага, че има токсични субстанции“, се казва в съобщението на руското МВнР, цитирано от "Фокус".

Атаката в Дума даде повод за ракетни удари на САЩ и съюзниците им срещу режима на Асад.

Ключови думи

Коментари

Да напомним, че за един от трите обявени

обекта, унищожени от атаката, има неопровержими данни от инспекция на същото това ОЗХО, че в него не са се извършвали никакви дейности, свързани с изследване, създаване, производство или съхранение на химически оръжия.
Jack Daniels's picture
Jack Daniels
Jack Daniels

Jack Daniels

След като затриха всички доказателства и изфалшифицираха други .

Да напомним на лъжливия троляк,

че ОЗХО не отиде на място веднага не заради "Москва" или "Асад", а заради бомбардировките на неговите господари и работодатели.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.