Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият руски двоен агент Сергей Скрипал вече не е в критично състояние. Това съобщиха от болницата в Солсбъри, където той беше настанен веднага след отравянето му преди месец.

Той се е повлиял добре от лечението и се възстановява бързо, след беше атакуван с нервнопаралитичен агент, за който се смята, че е руското вещество "Новичок". Вчера бе съобщено, че и дъщеря му Юлия също вече е добре.

"Събудих се преди повече от една седмица и съм щастлива, че мога да кажа, че се чувствам все по-добре с всеки изминал ден", заяви 33-годишната Юлия.

Отравянето предизвика международен дипломатически скандал. Великобритания обвини Русия за извършител на престъплението. Руски дипломати бяха експулсирани от различни страни от ЕС и НАТО.

Русия отрича обвиненията, че е замесена в този случай.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.