Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Група хакери са откраднали документи от германски сървъри, свързани с преговорите между Европейския съюз и Великобритания относно Brexit, както и преговорите с Беларус и Украйна, съобщи списание Der Spiegel. Откраднати са били общо шест файла.

По-рано говорителят на германското министерство на вътрешните работи Йоханес Димрот потвърди, че сървърите на германското правителство са били атакувани. Според него кибератаката е била предотвратена веднага след откриването й.

Димрот отказа да отговори на въпроса дали руските хакери стоят зад кибератаката. Той обясни, че сега властите в Германия се опитват да разберат как информацията за кибератаката е изтекла в медиите.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.