Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Вече никой не говори особено за Истанбулската конвенция, премиерът Бойко Борисов обяви, че е заявил на депутатите си документът да не минава през Народното събрание за ратихикация на този етап, но... това не пречи на малобройна група ентусиасти да продължават с демонстрациите срещу приемането й.

Днес пред Народния театър протестът "Долу Истанбулската конвенция" премина с музика и кръшни народни танци. Вероятно ако не друго, но поне хората са се постоплили и пораздвижили в деня, в който зимата се завърна. 

В демонстрацията се включиха и кукери, и танцьори под акомпанимент на тъпани. 

Изви се и хоро.

 

Коментари

 's picture

anelia mileva

Бас ловя, че сред танцуващите

Бас ловя, че сред танцуващите нито един не е прочел конвенцията, дори трите руси лелки, които гордо държат плакатите. Откакто се води непочтената и манипулативна кампания, те са обогатили речника си само с една единствена дума - джендър, макар и да не знаят какви са значенията и.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.