Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Станка Златева се окичи с бронз на турнира Голдън Гран При в Баку. В малкия финал при 75-килограмовите тя победи монголката Бурмаа Очирбат с 4:1.

Преди това петкратната световна шампионка падна от № 1 на планетата за 2012-а Аделин Грей (САЩ) с 2:12, но пък продължи в мач за бронза. Отличието й донесе и 2000 долара от наградния фонд.

Утре ще излезе и последният ни представител в Баку - европейският шампион в класическия стил Александър Костадинов (59 кг). Преди ден световният вицепървенец Владимир Дубов спечели сребро при 61-килограмовите на свободния стил.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.