Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Българската академия на науките публикува на интернет страницата си Междинен доклад 1 и Междинен доклад 2 по сключения с "БЕХ" ЕАД договор за изготвяне на Национална стратегия в областта на енергетиката (с фокус върху електроенергетиката), съобщиха от пресцентъра на Академията. 

Докладите се публикувани със съгласието на "Български Енергиен Холдинг" ЕАД, като е заличена информация, която представлява поверителна и / или чувствителна информация за дружествата от БЕХ група. Заличена е и поверителна и / или чувствителна информация, предоставена на изпълнителя от трети страни, уточняват от Българската академия на науките.

Досега съдържанието им бе известно на ограничен кръг хора и цитирането им бе спорно, тъй като текстовете нямаха официален характер.

Министърката на енергетиката Теменужка Петкова се позоваваше на изводите на учените от БАН, за да се аргументира, че "има възможност да се построи "Белене". 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.